Coklat Homemade - Pelbagai Perisa & Bentuk

Penerangan:

Inti  : Boleh dipilih mengikut kesukaan anda (Badam/Walnut)
Perisa : Boleh dipilih mengikut kesukaan anda (Orange/Strawberry/blueberry/Dark/ White/Milk)
Tema warna : Mengikut pilihan warna kesukaan
Harga: Bergantung kepada kuantiti, perisa, bentuk, inti, huruf, bekas, accessories & kos penghantaran.

 
 
50 biji coklat ini ditempah dari adik di HKL untuk anak2 kesayangan.
Saya lebihkan coklat milk kerana katanya anak2 lebih suka perisa ini.
Terima kasih byk2 kerana sudi menempah coklat ini.  

 
50 biji coklat ini tempahan dari Amy, kawan lama yang saya kenali
lebih 18 tahun. Beliau meminta diletakkan nama anaknya ABBY.
Ibu mana tak sayangkan anak kan.


Adik saya menempah 26 biji coklat yang berbentuk bunga ros
dan love ini untuk dihadiahkan kepada kawannya yang dinaikan
pangkat.

Saya hadiahkan 26 biji coklat ini kepada adik kesayangan saya yang 
TERLALU banyak membantu saya dalam perniagaan coklat dan
tart nenas saya sejak 2 tahun lepas. Beliau gemarkan perisa strawberry
& blueberry,  so ini lah hasilnya.


36 biji coklat tempahan dari kak tikah dengan pelbagai perisa dan bentuk.

 
2 biji coklat dalam kotak cavity
(Perisa white, milk, dark & strawberry dengan bentuk love & ros)

3 biji coklat dalam kotak cavity
(Perisa white, milk, dark, orange & strawberry dengan pelbagai bentuk)

4 biji coklat dalam kotak cavity
(Perisa white, milk, dark, orange & strawberry dengan pelbagai bentuk)

9 biji coklat dalam kotak cavity
(Perisa white, milk, dark, orange & strawberry dengan pelbagai bentuk)
 
1 biji coklat Oreo 
(Perisa white, strawberry dan milk)


50 biji
(Perisa white & dark bentuk bunga ros)
50 biji
(Perisa strawberry & white dalam bentuk bunga ros)
 
50 biji
(Perisa white, dark & strawberry dengan pelbagai bentuk)

Tempahan untuk Deepavali - 50 biji dalam setiap kotak
(Pelbagai perisa & bentuk)


50 biji
(Perisa white, milk, dark, orange & strawberry dengan pelbagai bentuk)


20 biji (bentuk bunga sakura)
(Perisa white, milk, dark, orange & strawberry)

  
24 biji (Kotak empat segi)
(Perisa white, milk & strawberry)

25 biji dalam setiap bekas balang & kotak empat segi
(Perisa white, milk, dark, orange & strawberry dengan pelbagai bentuk)


25 biji dalam setiap kotak. Tempahan ke2 dari kawan lama. Amy
minta perisa dan bentuk yang sama mcm yang pertama dulu.


30 Biji
Lagi tempahan ini dari Kak Tikah dari HKL. Kak Tikah memang
suka coklat pelbagai perisa & bentuk. Saya amat2 berterima kasih
kepada Kak Tikah yang tak henti2 menyokong saya.



30 Biji
Juga dari staff HKL tapi adik ni nak plain perisa - white & milk
coklat dengan pelbagai bentuk.


No comments:

Post a Comment

Post a Comment